۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶

وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد

تداوم جریان آموزش در دوره کرونا موفقیت درزمینه پدافند غیرعامل است

تداوم جریان آموزش در دوره کرونا موفقیت درزمینه پدافند غیرعامل است

وزیر آموزش و پرروش گفت: یکی از آزمون های خوب و موفق جمهوری اسلامی در زمینه پدافند غیرعامل استمرار جریان یادگیری در دوران کروناست.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش بعد از ظهر امروز پس از پایان دیدار سردار غلامرضا جلالی در شورای معاونین وزارت آموزش‌وپرورش که به‌صورت ویدئو کنفرانس و با حضور مدیران ستادی و استانی برگزار شد، در جمع خبرنگاران صدا و سیما گفت: این دیدار با به مناسبت هفته پدافند غیرعامل برگزار شد که بسیار نتیجه بخش بود و خوب است تاکید شود که یکی از آزمون های خوب و موفق جمهوری اسلامی در زمینه پدافند غیرعامل استمرار جریان یادگیری است. کشور ما توانست به سرعت به پاندمی کرونا و بعد از تعطیلی مدارس واکنش نشان دهد و کمتر از یک هفته بعد از تعطیلی مدارس ما کار آموزش مجازی را شروع کردیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: قطعاً یکی از اهداف پدافند غیرعامل این است که خدمات ضروری استمرار دهد و اگر‬ حادثه‌ای پیش آمد و ‏خدمات ضروری آسیب‬ دید بایستی که این خدمات را استمرار دهیم.

وی بیان کرد: در مورد نقش آموزش و پرورش در حوزه پدافند‬ غیرعامل‬ باید‬ بگویم‬ که‬ به جهت اینکه دفاع اصلی از ذهن و اندیشه ‏آغاز می شود و ساخت ذهنی و مهارتی دانش آموزان باید به گونه‌ای شکل بگیرد که توانایی ‏دفاع از آرمان ها ‬ را داشته باشند و بتوانند سربازان پیشرفت کشور باشند، بنابراین ‏در محتوای آموزشی به تقویت ذهنی دانش آموزان برای تبدیل شدن به عنصر کارساز و فرایند ‏دفاع عمل می کنیم.

حاجی میرزایی گفت: دفاع نشانه جامعه بیدار و زنده است و جامعه ما چون زنده است در همه سطوح آن را جدی می ‏گیرد.

وی درباره بحث درس آمادگی دفاعی نیز بیان کرد: در کتب درسی مختلفی که در حوزه مطالعات اجتماعی هست و دروس آمادگی دفاعی به این ‏مفاهیم پرداخته شده و دوره های آموزشی خوبی برای معلمان تدارک دیده شده و جروات نیز در ‏اختیار فرهنگیان قرار‬ گرفته است و قرار شد یک ارزیابی از اقدامات نیز انجام دهیم.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه در خصوص بحث اینترنت پاک و سیم کارت دانش آموزی که منتفی شد نیز گفت: ما هم حس می کنیم رها کردن دانش آموزان در فضای مجازی خطر جدی است و ما همه تلاش می کنیم که همچنان موضوع سیم کارت ویژه دانش آموزان را پیگیری کنیم و در این مسیر اپراتوها مشکلاتی داشتند که اگر بتوانند مشکلات فنی را حل کنند برای اینترنت پاک اقدام‬ می‬ شود. وقتی در فضای ‏کلی تر نگاه می کنیم از ۱۵ شهریور تا کنون نشان می دهد دانش آموزان و فرهنگیان استفاده از ‏شاد را گسترش دادند و به همین میزان‬ که در شاد افزایش مخاطب را می بینیم، ‬ شاهد کاهش استفاده از ‏دیگر شبکه ها هستیم و دانش آموزان از محیط متنوع که محتوای آلوده و غیرآلوده دارد به بستر شاد‬ که‬ صرفاً ‏اطلاعات آموزشی در آن ارائه می شود، می روند.‬ کاری که در فاصله ۶ ماه شده قطعا‬ ایراداتی‬ دارد‬ اما‬ شاد‬ به بزرگترین پلت فرم کشور تبدیل‬ شده و بیشترین کاربر را در مدت ‏کوتاه دارد.

وی درباره استاندارد کلاس های مجازی گفت: اگر کلاس های حضوری ۳۵ دقیقه است بنابراین در بستر مجازی کلاس ها نباید بیش از ۳۵ دقیقه باشد. استاندارد ما بین ۲۵ تا ۳۵ دقیقه است.

حاجی میرزایی درباره تعویق اضافه کار برخی معلمان نیز بیان کرد: در آموزش و پرورش تقریباً بیش از ۵ هزار میلیارد تومان در ماه هزینه می کنیم و یک حدود ‏‏۱۰۰ میلیارد تومان هزینه های متفرقه داریم که با تاخیر رو به رو می شود. اگر این میزان هم به ما ‏اختصاص دهند رضایتمندی بالا برود.‬ مدتی که فعال شدیم و اعداد را محاسبه کردیم و در تخصیص آینده بیاید.

کد خبر 5060756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha